Familia Opel Astra iese la promenadă prin Bucureşti!

Autor: Adrian Mihălţianu 15 nov. 2012 Știri auto

Străzile din Bucureşti vor găzdui mâine pestriţa caravană Astra, care va străbate capitala încă de la primele ore ale dimineţii. Spre deliciul pasionaţilor de Opel Astra şi nu numai, maşinile se  vor opri în 5 puncte cheie pe traseu, unde entuziaştii vor putea lua contact direct cu cochetele modele.

Iar ca să vă satisfacem curiozitatea, vă dezvăluim modelele pe care le veţi putea admira în cursul zilei de mâine pe bulevardele şi străzile din Bucureşti. Este vorba despre stilatele surori Astra Sedan, 1.4 Turbo de 140 CP şi 1.7 CDTI de 130 CP, însoţite de atleticele verişoare Astra BiTurbo şi Astra Sports Tourer de 195 CP fiecare, şi lăsate în grija sportivului frate mai mare, Astra GTC.

Invitatul surpriză este nimeni altul decât bunicul gamei Astra, Opel Kadett o maşină care îşi trăieşte din plin a doua tinereţe după o restaurare impecabilă şi care şi-a demonstrat calităţile de-a lungul anilor, asumându-şi responsabilitatea de a iniţia şi transmite mai departe spiritul Astra către generaţiile mai tinere.

Mai mult, utilizatorii vor putea urmări caravana în timp real prin intermediul unei hărţi interactive, găzduite de pagina de Facebook Opel. Aceştia pot câştiga un iPhone 5 dacă vin să facă cunoştinţă cu modele din gama Astra, şi să surprindă întâlnirea inedită într-o fotografie postată apoi pe pagina de Facebook www.facebook.com/OpelRO. Câştigătorul drive-testului va fi desemnat cel a cărui poză a strâns cele mai multe like-uri, iar iPhone-ul se câştigă prin tragere la sorţi, dintre userii care pun poze pe pagina de Facebook Opel România. Aşa că anunţaţi-vă prietenii şi cunoscuţii să voteze poza voastră. Mai multe like-uri, mai multe şanse de a câştiga!

Noi vă dăm încă de azi un pont, ca să fiţi pregătiţi: treseul urmat mâine de cele şase maşini este cel de jos. Vă dorim mult succes şi distracţie plăcută!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide