O femeie a fost rănită după ce prietenul ei a folosit ulei de motor în loc de lubrifiant

O femeie a fost rănită după ce prietenul ei a folosit ulei de motor în loc de lubrifiant

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

După o noapte lungă de băut, Tracy Lawrence şi prietenul ei Jack Minot din Georgia, SUA se pregăteau să petreacă o seară romantică când Minot a realizat că au rămas fără lubrifiant.

Doar că în loc să dea o fugă până la magazin să cumpere un tub, Minot a decis să improvizeze, luând din portbagajul maşinii un litru de ulei de motor şi folosindu-l pe prietena lui care nu bănuia nimic, scrie Thuglifevideos.com

Aşadar, au început actul sexual, doar că Lawrence a început să se plângă de dureri pelviene. Prietenul ei i-a spus că durerea va trece şi i-a sugerat partenerei sale să schimbe poziţia pentru a atenua durerea. Când femeia a început să vomite, Minot i-a spus să bea nişte lapte pentru că o va face să se simtă mai bine, ceea ce nu s-a întâmplat.

Minot şi-a dat seama că problema s-a agravat atunci când prietena lui a început să aibă convulsii şi halucinații. El i-a spus să se uite la televizor pentru a-i distrage atenţia de la durere, dar nici asta nu a funcţionat. Abia după o oră Minot a decis să sune la 911.

După ce medicii au intervenit l-au interogat pe Minot în legătură cu substanţa pe care a folosit-o. El le-a spus că a fost un „love juice” comandat on-line din China. Dar medicii şi-au dat seama că era ulei de motor, după care făptaşul a mărturisit ezitând că a folosit întradevăr acastă substanţă.

Minot a mai declarat în raportul medical că nu făcuse sex de trei zile şi nu mai putea rezista, altfel o lua razna, aşa că a trebuit să facă asta cu orice preţ. Însă nu credea că uleiul de motor ar putea cauza probleme. „Este scos din pământ”, a spus Minot, „ceea ce înseamnă că este un produs organic. M-am gândit că ar fi mai puţin dăunător decât dacă am fi folosit noroi sau altceva”.

Lawrence se va recupera complet abia după câteva săptămâni, iar medicii i-au mai spus că dacă ar fi întrâziat 15 minute cu apelul ar fi fost prea târziu.Comentarii
Inchide