Ferrari F430 Concept

Autor: Cosmin Iordache 15 mai 2008 Știri auto

Ferrari F430 ConceptFerrari reprezintă mândria italienilor şi atunci când Scuderia rămâne în pană de de idei, designerii peninsulari sar în ajutor cu noi idei de concepte. Este şi cazul lui Luca Serafini, designer care a mai creat şi pentru Lamborghini studiul de design Embolado.

Cu noul concept, tânărul designer urmăreşte să prefaţeze viitorul urmaş al lui Ferrari F430. Dar după cum se poate observa, Serafini se îndepărtează de specificul lui F430 sau 360 Modena şi se inspiră mai mult din curtea celor de la Maserati şi din modelele GT ale Scuderiei. De asemenea jantele şi designul fluid ne duc cu gândul la futuristul Ferrari Ferrari F430 ConceptP4/5. Tânărul spune că s-a întors la origini cu acest model, având ca muză modelele clasice ale Scuderiei.
 
Următorul pas al designerului italian în încercarea de a îşi promova conceptul este crearea unui mulaj la scară, în speranţa  că factorii de decizie îl vor observa pe ambiţiosul creator şi acesta va prinde contractul vieţii în cadrul Scuderiei

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide