Fisker Karma surprins în teste

Autor: Cosmin Iordache 12 mai 2008 Știri auto

Fisker Karma surprins în testeFisker Karma îşi va depăşi condiţia de concept spectaculos, urmând să ajungă în producţia  de serie, după cum  sugerează primele poze spion "scăpate", în mod voit se pare, de constructor pe internet. După o perioadă de acalmie mediatică, cei de la Fisker apelează la această modalitate pentru a readuce în atenţia publicului viitorul sedan sportiv.

Până aici nimic nou, fiind un lucru cunoscut că modelul va ajunge pe străzi, remarcabil este însă  faptul că versiunea de serie pare să nu renunţe la nimic din ingredientele şi farmecului prototipului expus la Detroit. Sub camuflajul, destul de graţios  aplicat, se disting clar aceleaşi forme prelungi ale conceptului,  grila arcuită spre lateral şi suprafaţa vitrată generoasă.

Din păcate, se cunosc puţine lucruri despre tehnologia viitorului model, ştim doar că va fi animat în mod hibrid, prin folosirea unui propulsor cu combustie internă de 1.4 litri de la VW şi a unuia electric, ajutat de baterii li-ion. Versiunea finală va ajunge spre comercialzare la sfârşitul acestui an şi va fi cotată în jurul valorii de 80.000 $.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide