Ford anunţă pierderi record

Autor: Silviu Draganescu 28 iul. 2008 Știri auto
Ford anunţă pierderi record

8,7 miliarde de dolari sunt pierderile nete pe al doilea trimestru al acestui an, fiind cel mai dezastruos rezultat înregistrat de gigantul american. Previziunile sunt însă pozitive, Ford sperând ca până în 2010, Ford, Mercury şi Lincoln vor avea câte o gamă complet nouă. De asemenea, pentru a face faţă cererii de maşini economice şi practice, Ford va importa în SUA şase modele europene.

Cel mai probabil Focusul şi Fiesta vor fi aduse pe teren american, cu o gamă completă de motoare diesel economice, gata să se bată cu oferta asiaticilor. De asemenea, şi Mercury va beneficia de modele noi derivate din cele europene, de mici dimensiuni. Planurile de restructurare se pare că există, dar oare va rezista Ford până în 2010?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide