Ford taie costurile

Autor: Silviu Draganescu 16 iul. 2008 Știri auto
Ford taie costurile

De la 1 august Ford va opera o reducere a salariilor din America de Nord de aproape 15%, aceasta nefiind singura măsură în vederea încercărilor de revenire pe profit. Potrivit celor de la Bloomberg, purtătorul de cuvând Marcey Evans a declarat că, măsurile drastice vor continua şi în afara continentului american, cu mai mult decât nişte simple reduceri de salarii, fiind vizate unele demiteri mai ales în diviziile sale din Asia.

Ford este evident afectat de criza petrolieră de anul acesta, gama bazată excesiv pe SUV-uri fiind acum o piatră de moară legată de constructorul american, după ce ani de zile i-a adus titlul de cel mai bine vândut model din SUA. Însă cum lucrurile într-o companie gigant precum Ford se mişcă foarte greu, reanimarea companiei se anunţă un proces anevoios.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide