Full de benzină pentru femeile în costum de baie [VIDEO]

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

„Dumneavoastră veniţi în costum de baie, iar noi facem cinste cu un rezervor de benzină.” Este promoţia inedită oferită de o benzinărie din Kiev. Ucrainencele nu au stat pe gânduri şi au dat fuga la staţia peco. Oferta a stârnit şi interesul unor bărbaţi.

Încă de dimineaţă, clienţii au făcut coadă la o benzinărie din Kiev. Nu a fost o reducere de preţ, ci chiar o super-promoţie. Cele mai îndrăzneţe doamne au putut să facă plinul la maşină gratuit. Cu o singură condiţie: să vină la pompă în costum de baie.

Şi cum în Ucraina este criză financiară, femeile nu au ezitat să se îmbrace sumar, sau mai bine zis să se dezbrace pentru bugetul familiei.

„Am aflat de promoţie şi i-am propus soţului meu să venim şi noi”, spune o clientă.

„Cred că femeile vor să economisească bani şi să facă plinul pentru maşinile soţilor lor. Cred că e vorba de bani, nu de distracţie”, spune o altă clientă.

Frumoasele ucrainence au fost încurajate în demersul lor îndrăzneţ de temperaturile de peste 20 de grade Celsius, dar şi de criza financiară care a scumpit benzina. Curajoşi au fost şi câţiva bărbaţi care s-au îmbrăcat în costume de baie pentru femei,  în speranţa că vor beneficia de această promoţie inedită.
Comentarii
Inchide