GALERIE FOTO: BMW-ul pentru care merită sa dai tot ce ai!

Autor: Alexandru Banu 26 sept. 2016 Știri auto

 


Procar a fost o cursă de BMW-uri modificate pe care alergau piloţi profesionişti, chiar şi din Formula 1. A ţinut un an, însă în urma curselor a rămas o legendă pe Pământ: M1. În total au fost construite 40 de maşini şi azi a mai rămas una în viaţă la cel mai înalt nivel. Nr. 31 din cele 40.

Din 79 până în 2012 a tot circulat pe la diverşi proprietari până când a ajuns într-un atelier de restaurare din Santa Cruz (California). Cei care au transformat maşina în frumuseţea pe care o vedem în galeria foto, a terbuit să aducă ân atelier un model original bine-păstrat ca să lucreze în oglindă. Proprietarul şi cei care au lucrat au tras cât mai mult ca să menţină pe maşină accesoriile originale sau să gasească pe interent undele “la fel” de originale pentru înlocuiri.

Maşina arată exact ca originalul şi doar frânele sau alte componente ascunse sunt într-adevăr de altă provenienţă. Roţile sunt pe 17 inci şi au fost recondiţionate. Motorul a ajuns la VAC Motorsport (un tuner BMW) şi a fost refăcut să ajungă la coordonatele iniţiale. Este un “6-n linie”, de 3.5 litri şi 360 de cai putere care ajung pe asfalt. Cutia de viteze a fost reconstruită  şi este o ZF manuală în 5 trepte. Culoarea e specială şi nouă, pielea dinăuntru a fost recondiţionată, iar munca la caroserie şi aspect a durat nişte sute de ore de muncă. Sigur că după investiţia enormă, maşina e de vânzare, dar nu pentru oricine.

GALERIE FOTO

Sursă: Motor1.com


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide