GM reduce garanţia la Saab

Autor: Silviu Draganescu 29 iul. 2008 Știri auto
GM reduce garanţia la Saab

Că gigantul american se află în mare bucluc nu mai este nici o noutate. Că atunci când eşti sub presiune se poate să greşeşti iar nu e nimic neştiut. Iar GM se pare că, încercând să-şi revină, face mai multe greşeli. Una dintre ele, consideram noi, este şi decizia de reducere a garanţiei modelelor Saab de la 5 ani si 100.000 de mile la 4 ani si 50.000 de mile.

Noile reglementări au intrat în vigoare imediat, General Motors neluând parcă în calcul faptul că o astfel de decizie va duce la scăderea vânzărilor. Se pare că totuşi s-a gândit şi la asta, pentru că producătorul american a decis să păstreze programul de revizii gratuite în limita a 3 ani şi 36.000 de mile, pentru a putea face faţă concurenţei din gama de lux.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide