Goetze LKZ – segmentul de piston care reduce cu 50% consumul de ulei!

Autor: Dan Vache 24 apr. 2012 Știri auto

Durabilitatea segmentului Goetze LKZ şi performanţa acestuia a fost dovedită pe motoare diesel testate o perioadă lungă de timp, iar acum segmentul este introdus ca echipament standard la mai multe motoare pe benzină ale constructorilor de vehicule. Pe măsură ce motoarele cu injecţie directă devin mai comune, segmenţii de piston LKZ ajung să joace un rol tot mai important pe piaţa pieselor de schimb de calitate OE (echipamente originale).

„Segmenţii LKZ de la Goetze înlocuiesc perfect piesele originale, nefiind necesare echipamente sau muncă suplimentară pentru a restabili performanţa originală a motorului,” a adăugat Vure. „De asemenea, LKZ creşte durata de viaţă a motorului prin reducerea depunerilor de carbon pe piston, una dintre cauzele principale pentru consumul crescut de ulei.”

Secretul din spatele capacităţii impresionante de reducere a consumului de ulei stă în designul deosebit al suprafeţelor de sprijin ale segmentului, în trepte şi teşite în zona muchiei de contact. Spre deosebire de segmenţii convenţionali, tehnologia LKZ asigură mai puţină rezistenţă când pistonul este în cursa de compresie, reducând pierderile prin pompare. Acest mecanism reduce pierderile datorate frecării şi readuce uleiul în baia de ulei într-o manieră eficientă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide