Goldmember – Campionala mondială la Custom Bike

Autor: Silviu Draganescu 09 aug. 2008 Știri auto

Castigatorul si castigatoareaCreaţie a lui Roger Goldmammer, motocicleta a fost căştigătoare la categoria Freestyle din World Championship of Custom BIke Building, cea mai prestigioasă de altfel. Iar bolidul pe două roţi nu este bun doar de expoziţie, el fiind folosit pentru atingerea unui record de 160 de mile pe oră pe circuitul de sare de la Bonneville.

Goldmember este echipată cu un motor cu un singr cilindru, cu o capacitate cilindrică de 960 cmc, răcit cu apă bazat pe un propulsor Harley-Davidson. Printre micile retuşuri specifice amintim doar de compresorul mecanic şi alimentarea cu nitro. Iar dacă doriţi să-l admiraţi, vizitaţi galeria foto pentru poze cu el, dar şi cu cei doi concurenţi ce s-au situat pe locurile 2 şi 3.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide