Goodyear Wrangler DuraTrac – noua anvelopă off-road

Autor: Dan Vache 25 iun. 2009 Știri auto
Goodyear Wrangler DuraTrac – noua anvelopă off-road

Noua anvelopă Wrangler DuraTrac livrează performanţa pe care posesorii de vehicule 4×4 o caută atunci când au nevoie pentru a avea deplină încredere în capacităţile unei tracţiuni integrale a maşinii lor, atât în timpul unor activităţi specifice cât şi în timpul unor momente de relaxare. Gama posibilelor aplicaţii 4×4 este extrem de vastă: proprietarii pot transporta o încărcătură grea spre şantierele de construcţii, pot alege fără probleme să petreacă un weekend pentru recreere şi petrecerea plăcută a timpului în aer liber sau pot participa la provocatoare întreceri şi curse de off-road.

Noua anvelopă Wrangler DuraTrac este garnisită cu o serie de tehnologii inovative pentru o performanţă off-road sporită
. Tehnologia TractiveGroove, prioritară de la Goodyear, asigură anvelopei Wrangler DuraTrac o tracţiune sporită atât pe nămol adânc cât şi pe zăpadă, în timp ce blocurile centrale puternic înclinate ale noii anvelope şi microcalenurile în zig-zag asigură îmbunãtãţirea stabilitãţii laterale şi tracţiunii pe carosabile umede şi înzăpezite. 

Sistemul de auto-curăţare, blocurile laterale în trepte ale benzii de rulare şi miile de muchii aderente ajută noua anvelopă să furnizeze, în condiţii de off-road, tracţiune şi manevrabilitate îmbunãtãţite, precum şi a foarte bună tracţiune pe zăpadă. Anvelopa Wrangler DuraTrac prezintă simbolul “fulg de zãpadã” şi asigură o bună tracţiune pe timp de iarnă. Poate fi echipată cu crampoane de metal. 

Pentru a spori durabilitatea şi longevitatea anvelopei, DuraTrac beneficiază de o bandã de rulare cu un cauciuc special ce ajută anvelopa să reziste la sfâşiere şi rupere, mai ales în timpul aplicaţiilor cu încărcătură grea şi remorcare. Wrangler DuraTrac prezintă şi un sistem de blocaj mecanic al jantei care ajută la prevenirea alunecării roţii pentru un balans minim pe durata de exploatare. Prezintă elemente specifice off-road-ului şi oferă un sistem de protecţie a jantei pentru a proteja jantele de avarii accidentale.

Wrangler DuraTrac este o excelentă alegere pentru o mare varietate de vehicule 4×4. Wrangler DuraTrac este disponibilă în cele mai populare şapte dimensiuni. Posibilităţile de echipare includ maşini 4×4 precum cele de la Landrover, Mercedes, Nissan, Toyota, Jeep, Hummer şi multe alte mărci.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide