Grand Theft Auto 5 – RISE. Video

Autor: Adrian Mihălţianu 21 nov. 2012 Știri auto
Grand Theft Auto 5 – RISE. Video

Grand Theft Auto este preferatul multora când vine vorba de jocuri cu maşini (şi nu numai). Baza de fani este uriaşă, iar unii dintre ei au mijloacele necesare pentru a realiza scurt metraje dinamice, care par a fi rupte din joc. Aşa stau lucrurile şi cu GTA: RISE, creat de Gevorg Karensky, avându-l în rolul principal pe cine altcineva decât Nico Bellic…

Câteva cuvinte şi despre GTA 5 – acţiunea se va desfăşura în orăşelul ficţional Los Santos, care reproduce de fapt destul de fidel Los Angeles şi alte zone din California – de fapt, va avea un univers mai mare decât toate jocurile precedente combinate! Protagoniştii prin care veţi juca sunt trei infractori – Michael, Trevor şi Franklin, fiecare acţionând pe cont propriu sau în echipă. Orice personaj îţi alegi, vei putea merge oriunde în universul Grand Theft Auto 5, fie că faci yoga, mergi la sala de fitness, faci jet-ski, base jumping, că joci tenis sau altele asemenea. Accentul este pus în continuare pe dezvoltarea personală a fiecărui personaj, atât în privinţa banilor, cât şi a talentelor dobândite în luptă.

Evident, cel mai interesant lucru rămân cursele cu maşini. Iar prin maşini se înţelege orice are motor – automobile, motociclete de tot felul, BMX-uri, camioane, elicoptere, avioane (inclusiv de vânătoare), ATV-uri şi jet-skiuri. Creatorii ne asigură că maşinile vor sta mai bine pe şosea şi că senzaţia va fi mai apropiată de cea a jocurilor axate pe maşinile de curse. Dinamica acestora va fi mai apropiată de cea a modelelor din lumea reală, iar detaliilor le-a fost acordată o atenţie deosebită.

Destul cu vorbăria, iată videoclipul promis!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide