Honda a dat publicității un teaser cu noua generație a SUV-ului CR-V

Autor: Mihai Morcovescu 25 mai 2022 Știri auto

Producătorul japonez de mașini Honda a dat publicității primele imagini-teaser oficiale cu noua generație CR-V. Fotografiile dezvăluie o serie de detalii estetice ale viitorului crossover compact și vin după ce niponii confirmaseră la începutul lunii că modelul va debuta în 2022 și într-o versiune hibridă.

Noua Hond CR-V va avea versiuni hibrid și plug-in hybrid

INTRĂ ĂN GALERIA FOTO

Honda pregătește intens lansarea noii iterații a SUV-ului CR-V, care s-ar putea produce  foarte curând. Până când vom vedea modelul în detaliu împreună cu specificațiile sale tehnice, niponii au publicat un set de fotografii-teaser.

Astfel, se pot observa noile faruri LED, care sunt mai înguste comparativ cu cele de pe generația actuală. Tot la partea frontală se remarcă noua grilă de mari dimensiuni de tip plasă, care găzduiește acum în partea inferioară prize de aer mai generoase.

De asemenea, oglinzile exterioare au fost montate pe panourile portierelor de această dată. Aceste detalii confirmă ceea ce am văzut în pozele publicate în urmă cu două săptămâni de Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China.

La spate, Honda a păstrat în mare designul stopurilor cu amplasare pe verticală, însă lămpile în forma literei L vin acum cu o semnătură nouă. Inserția cromată din partea inferioară a barei de protecție te poate face să crezi că este terminația sistemului de evacuare, dar de fapt nu este.

Noua generație Honda CR-V va fi disponibilă cu un sistem de propulsie hibrid clasic mai avansat. De asemenea, SUV-ul va fi oferit încă de la lansare și într-o versiune plug-in hybrid.

În 2023, japonezii vor lansa un nou SUV, care se va numi ZR-V. Acesta va fi poziționat în gamă între HR-V și CR-V și va beneficia doar de motorizări hibride.

Sursa: Honda

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide