Honda Civic Type S Fireblade

Autor: Andrei Nan 21 iul. 2008 Știri auto

Honda Civic Type S FirebladeDipsonibilă în trei culori negru, roşu şi argintiu, Honda Civic Type S Fireblade se diferenţiază la exterior faţă de varianta de serie prin design-ul spoilerelor faţă/spate şi prizele de aer vopsite în grafit. Mai mult decât atât, oglinzile laterale, mânerele de deschidere a uşilor, capacul rezervorului şi jantele din aliaj uşor de 18 " sunt vopsite tot în culoarea grafitului. Ediţia specială Honda Civic Type S Fireblade mai poate fi recunoscută şi după logo-urile "Fireblade" prezente atât la exterior, cât şi la interior.

Sub capotă, cei de la Honda au echipat maşina cu propuslorul diesel i-CTDi de 2,2 litri, care dezvoltă o putere de 140 CP la 4.000 rpm şi un cuplu de 340 Nm la 2.000 rpm. Cuplat la o cutie de viteze cu şase rapoarte, Honda Civic Type S Fireblade atinge 100 km/h în 8,6 secunde şi o viteză de top de 205 km/h, în condiţiile unui consum de 5,2 litri/100 km. Preţul acestei ediţii speciale este de aproximativ 25.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide