Honda Jazz / Fit

Autor: Silviu Draganescu 20 mart. 2008 Știri auto

Honda JazzA doua generaţie Jazz  sau Fit,  titulatură sub care este comercializată pe piaţă nord americană şi cea asiatică, îşi va face debutul pe piaţa americană în perioada următoare. Pentru a marca momentul, Honda expune la Salonul de la New York ultimul model dotat cu un pachet Sport. Nivelul de echipare Sport  include noul sistem de navigaţie Honda Satelitte-Linked cu ecran de 6,5 inchi.

Modelul va fi dotat pe piaţa americană cu un propulsor de 1,5 litri în 4 cilindri, ce conlucrează cu o cutie cu 5 rapoarte manuală sau automată. Noua Honda este mai lungă cu 55 mm, ajungând la 3900 de mm. De asemenea lăţimea este mai mare cu 20 mm şi ampatamentul a crescut până la 2,5 m.

Pentru piaţa japoneză vor exista două propulsoare pe benzină, de 1,3 litri şi 100CP la 6000 rpm şi unul cu o cilindree de 1,5 litri ce dezvoltă 120 CP la 6300 rpm. În ceea ce priveşte designul noului model, asemănările cu restul modelelor Honda sunt evidente: interiorul este inspirat din cel al actualei generaţii Civic, în timp ce designul exterior aduce aminte de modelul FRV dar şi de vechea generaţie Civic. Pentru modelul mai puternic va exista şi o versiune RS ce constă în setări diferite ale suspensiei, interior sportiv şi modificări estetice exterioare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide