Honda Ridgeline Facelift

Autor: Silviu Draganescu 06 aug. 2008 Știri auto

Interiorul este modernDupă ce Honda a lansat modelul Pilot, era doar o chestiune de timp până când elementele acestuia vor fi preluate şi de Ridgeline. Astfel, pick-up-ul japonez a primit o parte frontală total nouă, cu spoiler modificat, grilă schimbată şi blocuri optice cu un design nou. Partea din spate a fost şi ea revizuită, la fel şi interiorul, care acum are un volan nou, o priză de 115V, conectare audio externă, tetiere active şi lumini de întâlnire pe timp de zi.

Puterea este furnizată tot de motorul V6 VTEC de 3,5 litri, care a câştigat în plus 3 CP graţie unei admisii modificate şi a unui profil nou al chiulasei. Astfel, cei 250 CP sunt obţinuţi la 5700 rpm, cuplul maxim fiind atins la 4000 rpm. Transmisia automată cu 5 trepte a fost şi ea regândită, pentru a face faţă creşterii de putere. Startul vânzărilor va fi dat în septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide