Honda S2000 – posibil urmaş?

Autor: Oraan Mărculescu 28 mai 2009 Știri auto
Honda S2000 – posibil urmaş?

Când spui Honda S2000, te gândeşti la un roadster japonez sportiv, cu un motor aspirat potent şi cu o putere litrică de peste 100 CP/litru. Ultimele clipe ale acestui model devenit deja legendar sunt numărate, iar fanii mai au puţin timp la dispoziţie pentru ultima ediţie specială, Honda S2000 Ultimate Edition.

Totuşi, surse din Japonia infirmă anunţul mortuar al celor de la Honda: "S2000, R.I.P.", iar bursa zvonurilor este agitată de informaţia revistei Best Car, conform căreia noul S2000 ar urma să fie un coupe. Nu vorbim de Honda CR-Z, care va fi un coupe de mici dimensiuni, ci de o maşină cu 2+2 locuri, transmisie integrală SH-AWD, la fel ca pe Honda Legend, precum şi motorizare hibridă, de tipul celei folosite pe Honda Insight.

Se prea poate ca revista japoneză să aibă dreptate, iar Honda să dorească, de fapt, reîncarnarea numelui Integra, care, din păcate, nu a avut succesul scontat în afara Japoniei, spre deosebire de S2000. Aşa încât fiţi cu ochii în patru dacă, în câţiva ani, veţi auzi de noul model Honda S2000 – este foarte posibil să nu fie urmaşul binecunoscutului roadster.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide