Hyundai confirmă hibridul Avante

Autor: Cosmin Iordache 24 mart. 2008 Știri auto
Hyundai confirmă hibridul Avante

Modelul hibrid marca Hyundai va ajunge pe piaţa la jumătatea anului viitor şi ştim că va purta numele Avante. În prezent, Avante este denumirea purtată de Elantra pe piaţa din Coreea de Sud, deci este de aşteptat ca şi Elantra să fie disponibilă pe viitor cu motorizare hibridă.  Ba mai mult atât, coreeni au în plan ca în 2010 să mai aduce un model de clasă medie în gamă.

Panoplia ecologistă Hyundai se va îmbogăţi şi cu un model pe bază de celulă de combustibil în 2012. Asiaticii declară că viitorul automobilistic aparţine hibrizilor şi pionierii de astăzi ar putea ajunge constructorii cu greutate de mâine.

Hyundai Avante va intra în competiţie locală cu Toyota şi Honda, dar avantajele date de forţa de muncă mai ieftină ar putea conduce la modele mai iaccesibile  decât cele existente deja pe piaţă. Preţul pentru viitorul model nu a fost făcut public.

Prin această nouă direcţie, Hyundai ţinteşte cota omologilor niponi, cu aceleaşi arme. Săptămâna trecută, constructorul a anunţat că va mai lansa un brand auto premium, după modelul Toyota sau Nissan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide