Iată de ce CEO-ul Tesla și-a schimbat numele pe Twitter în „Elona Musk”

Autor: Cristian Gubandru acum 3 luni Știri auto

CEO-ul SpaceX și Tesla, Elon Musk, și-a schimbat numele în „Elona Musk” pe Twitter, lăsând utilizatorii în confuzie. Cu toate acestea, motivul din spatele schimbării este legat de conflictul în curs dintre Rusia și Ucraina.

După ce luni Elon Musk l-a provocat pe președintele rus Vladimir Putin la o luptă fizică pentru soarta Ucrainei, șeful Republicii Cecene Ramzan Kadyrov i-a dat un sfat.

În timp ce îl apăra pe Putin, Kadyrov i-a dat un avertisment șefului SpaceX. Într-o postare lungă, el a scris: „Elon Musk, un sfat: nu-ți măsura puterea cu cea a lui Putin. Ești în două ligi complet diferite”.

Postarea a fost distribuită de Musk pe Twitter unde are 78 de milioane de urmăritori, care au fost uimiți de răspunsul lui Musk, când șeful Tesla și-a încheiat tweetul ca „Elona”.

Kadyrov i-a spus lui Musk că președintele rus îl va învinge și că ar trebui să vină în Cecenia pentru a se antrena: „Te vei întoarce ca o persoană complet diferită, Ilona, ​​adică Elon”.

 

Ca răspuns, Musk a scris: „Vă mulțumesc pentru ofertă, dar un astfel de antrenament excelent mi-ar oferi un avantaj prea mare. Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să-mi folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci.” S-a semnat ca „Elona”.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ramzan- Kadyrov-Elon-Musk

Pe Twitter, Elon Musk l-a provocat la duel pe președintele Rusiei

Cu versurile poetului rus Aleksandr Puşkin, Moscova, prin intermediul lui Dimitri Rogozin, directorul programului spaţial rusesc (Roscosmos), i-a răspuns lui Elon Musk.

„Tu, micuţule, eşti încă tânăr”, a răspuns Rogozin, citându-l pe Puşkin. „Eşti slab să concurezi, ar fi doar o pierdere de timp”, a adăugat acesta.

Musk a fost deschis în ceea ce privește susținerea sa față de Ucraina. Sprijinul său nu s-a limitat la provocarea lansată președintelui rus pe Twitter. CEO-ul Tesla și SpaceX ajută concret mișcarea de rezistență ucraineană.

El a oferit internet ucrainienilor prin intermediul sateliților Starlink. Antenele de satelit necesare pentru ca serviciul Starlink să funcționeze au început să sosească la doar o zi după anunțul lui Musk.

Sursa: WionNews


Sursa foto: Wikipedia, ramzan_kadyrrov_95 / Instagram


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide