Imagini în avanpremieră neoficială cu versiunea de top Skoda Octavia vRS

Autor: Oraan Mărculescu 17 dec. 2012 Știri auto

Nu ştim dacă departamentul de marketing al celor de la Skoda are o strategie de a ”scăpa” pe internet imagini cu noile produse înainte de lansarea oficială sau dacă vorbim pur şi simplu de o scăpare dintr-o neatenţie crasă.

Însă trebuie să le mulţumim celor de la Autoforum pentru aceste imagini în avanpremieră cu versiunea de top a noii Skoda Octavia 3, imagini surprinse chiar dintr-un configurator online.

Aşadar, iată cum va arăta noua Skoda Octavia vRS, varianta sportivă a noii Octavia. Octavia 3 RS va beneficia, evident, de un pachet exterior care să-i accentueze dinamismul, ceea ce înseamnă un spoiler cu fante mai mari, jante cu un design special (precum şi etriere vopsite în roşu) sau două evacuări trapezoidale în spate.

Motorizarea de sub capota noii Skoda Octavia vRS va fi un motor 2.0 TFSI pe benzină, care va avea mai mult de 200 CP – practic, Octavia 3 RS va beneficia de acelaşi pachet tehnic precum viitorul VW Golf 7 GTI.

Noua Skoda Octavia vRS se pare că va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2013, când vom afla mult mai multe detalii, printre care şi preţurile noii versiuni de top.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide