Imagini inedite cu fiul lui Elon Musk. Băiatul șefului Tesla, viitor artist?

Autor: Promotor acum 2 ani Știri auto

Apar imagini inedite cu fiul lui Elon Musk. Micuțul în vârstă de 10 luni cântă la sintetizator de ziua mamei sale.

GALERIE FOTO

Zece luni au trecut de când Elon Musk publica pe contul său de Twitter primele fotografii cu fiul său. Acum, micuțul cu nume imposibil de pronunțat, X Æ A-X12, i-a impresionat pe cei care îi urmăresc părinții pe rețelele de socializare cu un scurt concert improvizat în camera sa.

Demonstrația de talent a avut loc chiar în ziua în care Grimes, iubita lui Elon Musk. Grimes a împlinit 33 de ani pe 17 martie. “Micuțul X a cântat la sintetizatorul meu? Probabil a fost o întâmplare”. Aflăm cu această ocazie că fiul lui Elon Musk este apelat „X”.

Postarea de pe Instagram, care cuprinde și o serie de fotografii cu Grimes, de ziua ei, a fost vizualizată de milioane de oameni.

În imagini, puștiul apare apăsând clapele cu degetele și râzând fericit pentru rezultatul obținut. Sute de mii de reacții ș i mii de comentarii însoțesc postarea pe Instagram.

Fiul lui Elon Musk, neinteresat încă de mașini

X Æ A-X12 s-a născut pe 5 mai anul trecut, chiar în perioada de restricții dure, impuse în contextul pandemiei de coronavirus, într-un spital din California. De atunci, printre postările despre modelele Tesla și planurile SpaceX, Elon Musk publică pe contul său de Instagram și imagini cu micuțul. (vezi GALERIE FOTO).

Cel puțin până acum, șeful constructorului american de mașini electrice nu a menționat un interes deosebit al micuțului său, în vârstă de 10 luni, în automobile sau în tehnologie. Elon Musk și artista canadiană Grimes au o relație încă din anul 2018. Relația nu a fost însă mediatizată până în iarna anului trecut, când cei doi au anunțat că vor avea un copil.

 

VIDEO:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☘︎??????࿎ (@grimes)

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide