Imagini spion cu facelift-ul lui Volkswagen Golf. Modelul german primește faruri noi

Autor: Ionuț Vîlciu 02 iun. 2023 Știri auto
Imagini spion cu facelift-ul lui Volkswagen Golf. Modelul german primește faruri noi

Apar noi imagini spion cu facelift-ul lui Volkswagen Golf. Compacta germană primește o bară frontală nouă, dar și faruri LED adaptive noi.

Noi imagini spion cu facelift-ul pregătit pentru Volkswagen Golf apar pe internet. Actualizarea va fi introdusă în decursul anului viitor, dar versiunea cu facelift a fost surprinsă fără camuflaj pe drumurile publice.

Ce-a de-a opta generație a lui Volkswagen Golf a fost lansată pe piață în 2019, iar acum urmează să primească un facelift estetic și tehnic în decursul anului 2024. Acesta va fi ultimul Golf ce va putea fi cumpărat cu motoare termice. Așa cum a conformat și șeful Volkswagen, cea de-a noua generație a hatchback-ului va fi oferită strict cu propulsie electrică.

Până la acel moment, așteptăm actualizarea actualei generații de Golf, iar câteva imagini spion au apărut pe internet. Această actualizare a fost surprinsă pe drumuri publice și, după cum putem vedea din imaginile furnizate de publicația Motor1, mașina a primit o bară frontală redesenată și, poate cel mai important, faruri LED adaptive noi, care par a avea un design mai subțire decât cele întâlnite pe actuala mașină.

Facelift-ul lui Volkswagen Golf apare în noi imagini spion

În partea din spate, stopurile au fost acoperite cu un colant, pentru a le fi ascunsă semnătura luminoasă care, la fel ca în cazul farurilor, va fi și ea redesenată. Pe lângă noile blocuri optice putem vedea un eleron montat în partea superioară a hayon-ului, o bară cromată montată în partea de jos a barei de protecție și două evacuări false. Mașina surprinsă în fotografii este dotată cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, iar portul de încărcare este vizibil în zona aripii din stânga față.

Pe lângă noutățile aduse la exterior, noul Volkswagen Golf facelift va primi și un ecran central de infotainment mai mare, la fel ca în cazul lui ID.3 facelift. Însă, cea mai mare noutate aici va fi adusă de butoanele fizice, care vor înlocui actualele comenzi haptice de pe volan.

Imaginile cu facelift-ul lui Volkswagen Golf pot fi văzute aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut alături de echipa WASD.ro, acolo unde a acumulat experiență în redactarea materialelor. Pasiunea l-a condus către domeniul în care a vrut dintotdeauna să activeze, anume în ... citește mai mult

Comentarii
Inchide