Inaugurare – showroom Citroën

Autor: Victor Gavril 28 iul. 2008 Știri auto
Inaugurare – showroom Citroën

Showroom-ul de pe strada Turnu Măgurele nr.66, din sudul Bucureştiului, se va alătura reţelei de shoroom-uri ale Citroën România, care numără în prezent 17 dealeri activi. În noul showroom modelele Citroën vor dispune de 420 mp iar clienţii vor avea la dispoziţie şi un service care va fi inaugurant în aceeaşi zonă până în luna septembrie a acestui an. Un alt service va fi inaugurat în aceeaşi perioada la doar 500 de metri distanţă de primul.

Noul dealer al brandului francez va fi o firmă româneasca, SD Prestige, care activează în domeniul auto din 1994. SD Prestige a avut nevoie de 2 luni pentru a amenaja noul showroom la standardele impuse de Citroën.

SD Prestige are peste 40 de angajaţi, calificaţi şi avizaţi RAR, şi activează într-o gamă largă de vehicule.

Obiectivul principal al Citroën România este de a-şi mări cota de piaţă în ţara noastră. Compania este cea mai tânără filiala a constructorului francez din Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide