Individual X6 Performance şi Seria 6 Coupe Frozen Silver, ediţii speciale pentru SUA

Autor: Adrian Mihălţianu 26 oct. 2012 Știri auto

Individual X6 Performance Edition va fi oferit în doar 100 exemplare, dintre care 50 de unităţi vor fi disponibile pe versiunea xDrive35i, iar restul de 50 de bucăţi pe versiunea mai potentă, xDrive50i.

Pachetul de individualizare include vopseaua metalizată Pearl Silver, jantele din aliaj de 20 inci şi gurile de evacuare cromate. În interior, scaunele au fost îmbrăcate în piele Black Alcantara şi cusute cu aţă portocalie, venind în contrast cu habitaclul complet negru. Planşa de bord a fost „garnisită” cu inserţii din fibră de carbon şi beneficiază de aceleaşi cusături portocalii prezente şi pe preşurile din material textil.

Lista de dotări mai include şi un sistem de închidere semi-automată a uşilor, un radio conectat la satelit, cu abonament pe un an de zile şi o serie de elemente din Pachetul Premium, Cold Weather şi Technology Packages. Pe lângă aceste „bunătăţi” versiunea X6 xDdrive50i oferă, în plus, faruri cu tehnologie LED şi un pachet Premium Sound.

Ediţia limitată Individual X6 Performance mai beneficiază şi de un pachet M Performance, care vine cu un plus de putere atât pentru versiunea xDrive35i cât şi penru xDrive50i, adăugând încă 15 CP şi, respectiv 40 CP. Astfel, s-a ajuns la puteri maxime de 315 CP şi 440 CP.

Preţul de achiziţie pentru Individual X6 Performance Edition cu motorizarea xDrive35i este de 81.695 dolari, iar pentru xDrive50i, 92.895 dolari.

Trecând la Seria 6 Coupe Frozen Silver Edition, acesta este oferit atât pe un 650i cu tracţiune spate, care poate fi comandat la un preţ de 99.295 dolari, dar şi pe un 650i xDrive cu tracţiune integrală, estimat la un preţ de 102.695 dolari.

Spre deosebire de crossoverul X6, coupe-ul bavarez nu beneficiază de niciun upgrade al puterii motorului, acesta diferenţiindu-se prin vopseaua specială Frozen Silver, oglinzile şi difuzorul negru. Aici se mai adaugă şi jantele bicolore M Performance de 20 inch, pachetul M Sport, care include o serie de elemente ca sistemul de evacuare sport cu terminaţii cromate, kit-ul aerodinamic şi etrierele negre.

În interior, BMW a garnisit ediţia Frozen Silver cu tapiţerie din piele Black Nappa, inserţii din lemn Gray Popular şi un pachet Executive.

Ediţia limitată Individual X6 Performance Edition va putea fi gata pentru livrare la mijlocul lunii decembrie iar Seria 6 Coupe Frozen Silver în ianuarie 2013.

Cum vi se pare acest pachet de tuning? Frumos, odios?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide