Infotrafic 15 iulie: Restricții de circulație pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale

Autor: George Cristea 15 iul. 2020 Știri auto

Centrul Infotrafic anunță că miercuri, 15 iulie, există mai multe restricții de circulație pe Autostrada A1, pe sectoarele Bucureşti-Piteşti, Deva-Nădlac și Sibiu-Deva, precum și pe Autostrada A2 București-Constanța. De asemenea, există restricții de circulație pe DN7 şi DN2, în judeţele Vâlcea şi Neamţ, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Intră în Galeria FOTO

Miercuri, până la ora 19.00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 28 – 30, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu. În această zonă se efectuează lucrări de frezare şi asfaltare a carosabilului, a transmis Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, lucrări de reparații la partea carosabilă au loc astăzi, în intervalul orar 08:00 – 13:00, pe a doua bandă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, la kilometrul 315, în apropierea localității Pianu, județul Alba. La finalizarea acestor lucrări, restricțiile se vor muta, până la ora 19:00, pe banda de urgență și pe prima bandă.

Totodată, din cauza unei avarii apărute la rostul de dilatare, pe sensul de mers Timișoara-Margina al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 444+165 de metri, localitatea Traian Vuia, județul Timiș, circulația este restricționată pe banda de urgență și prima bandă. Astfel, până astăzi, ora 16:00, au loc lucrări de reparații pentru remedierea situației.

Se execută lucrări de reparații la partea carosabilă și pe autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, între kilometrii 11+800 de metri (comuna Glina, județul Ilfov) – 17 (comuna Cernica, județul Ilfov). Din această cauză, sunt restricționate benzile unu și doi, alternativ, până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța se vor executa, astăzi, mai  multe lucrări de reparații la carosabil, astfel:

  • km. 19+500 – km. 19, comuna Cernica, județul Ilfov, în intervalul orar  13:00 – 14:00;
  • km. 17+500 – km. 16+800, comuna Cernica, județul Ilfov, în intervalul orar 14:00 – 15:00.

Infotrafic 15 iulie: Restricții de circulație pe mai multe drumuri naționale

În funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 215 – 217+200 de metri, pe raza localităţii Călineşti, judeţul Vâlcea, vor avea loc lucrări de frezare şi aşternere a covorului asfaltic. Traficul rutier se desfăşoară pe pe jumătate de cale, dirijat cu piloţi de circulaţie.

Tot pe DN7, între kilometrii 219 – 227, pe raza localităţilor Tuţulesti şi Robeşti, judeţul Vâlcea, se execută marcaje axiale. Din acest motiv, între orele 08.00 – 20.00, traficul se va desfăşura îngreunat pe ambele sensuri de deplasare.

Lucrări de asfaltare au loc miercuri, în intervalul orar 09.00 – 16.00, şi pe DN2, la kilometrul 323, între localităţile Horia şi Roman, judeţul Neamţ. Astfel, circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un fir.

Totodată, pe sensul către Pitești al DN 65 Pitești-Slatina, pe tronsonul kilometric 87+800 de metri – 88+700 de metri, pe raza localității Colonești, județul Olt, se execută lucrări de asfaltare. Astfel, astăzi, până la ora 20:00, traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijat cu piloți de circulație.

În același timp, circulația este blocată pe DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj și pe DJ 672C în zona localității Runcu din județul Gorj, din cauza condițiilor meteo. Situația durează deja de o săptămână, iar în cazul DN1R, autoritățile au luat măsura devierii traficului pe DJ 126, prin localitate.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

sursa: Info Trafic

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide