Jaguar XF – lansare naţională

Autor: Oraan Mărculescu 27 mart. 2008 Știri auto

Jaguar XF - lansare naţionalăÎn incinta clubului Fratelli din Bucureşti, Premium Auto a oferit invitaţilor la eveniment un show demn de marile scene ale modei. Astfel, apariţia maşinii pe scenă a fost precedată de două prezentări de modă, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Eleganţa şi stilul nonconformist al ţinutelor au anunţat, practic, elementele pe care Jaguar XF le aduce în competiţia cu berlinele premium de clasă mare. Automobilul are un aspect majestuos şi un interior luxos, stilul apropiindu-se de al unui coupe cu patru uşi, iar gadgeturile interioare nu lipsesc – cel mai important fiind controllerul cutiei de viteze automate.

http://www.promotor.ro/articol/892145/noutati/prezentari/jaguar-xf-primul-video Motorizările oferite pentru Jaguar XF în România sunt de top. Propulsorul de bază este dieselul commonrail V6 de 2,7 litri şi 207 CP, preţul de pornire fiind de 48.195 euro (cu TVA). Oferta este completată de un motor V6 pe benzină, de 3,0 litri şi 238 CP, cu acelaşi preţ de bază. Pentru amatorii de V8-uri există propulsorul de 4,2 litri, în două versiuni: normal aspirat (298 CP, preţ de bază 61.285 euro) şi dotat cu compresor mecanic (416 CP, 80.325 euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide