Jeremy Clarkson a fost internat în spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Autor: ProSport 07 aug. 2017 Știri auto
Jeremy Clarkson a fost internat în spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Jeremy Clarkson, fosta vedetă TOP Gear, se află internat într-un spital din Mallorca, oraş în care mersese în vacanţă. Medicii i-au descoperit o formă severă de pneumonie. Jeremy Clarkson le-ar fi zis unor prieteni că a fost pus într-un scaun cu rotile şi intubat.

Vedeta de 57 de ani trece printr-o perioadă foarte delicată. Potrivit The Sun, Jeremy Clarkson a fost internat într-un spital din Mallorca, după ce medicii au descoperit că suferă o formă gravă de pneumonie. Surse din anturajul vedetei TV au declarat pentru The Sun că starea lui Clarkson este destul de gravă şi ”a tras o sperietură zdravănă”.

În plus, le-ar fi transmis prietenilor că nu va mai avea apariţii publice în următoarele săptămâni, deoarece vrea să se recupereze complet: ”Jeremy nu a fost niciodată preocupată de sănătatea lui, dar asta l-a dărâmat. El le-a spus prietenilor să nu se aştepte să audă prea multe de la el în următoarele săptămâni. Familia lui este îngrijorată”, au declarat mai multe surse pentru The Sun.

Jeremy Clarkson luase o pauză de la filmările pentru show-ul Amazon Prime şi a plecat în vacanţă. Fostul star de la TOP Gear urma să revină apoi la muncă, însă acest moment va fi acum amânat.

Sursă: ProSport.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide