KG Mobility, fostul SsangYong, prezintă noul Tivoli facelift

Autor: Adrian Somai 05 iun. 2023 Știri auto

Cunoscut drept o alternativă perfectă la Dacia Duster, SUV-ul Tivoli primește la jumătatea acestui an o versiune actualizată din partea celor de la KG Mobility. Este noul nume adoptat de sud-coreenii de la SsangYong de la sfârșitul lunii martie. Odată cu această schimbare de brand, producătorul asiatic a început să lucreze intens la actualizarea modelelor din gamă.

Facem cunoștință acum cu noul Tivoli facelift, SUV-ul compact din portofoliul producătorului asiatic renunțând cu această ocazie complet la numele SsangYong. Nu numai atât însă, Tivoli primind acum și câteva modificări de ordin estetic. Spre exemplu, în partea frontală observăm o bară de protecție nouă, Tivoli căpătând cu această ocazie un aspect ceva mai sportiv. În continuare, remarcăm o grilă superioară subțire, alături de o priză de aer de dimensiuni generoase.

Tot la capitolul estetic, potrivit Carscoops, Tivoli facelift primește în această vară un set noi de jante cu dimensiuni de 18 inci. De asemenea, mai observăm niște praguri laterale ușor modificate, care primesc acum și mai multe elemente de protecție care imită aluminiul. În cele din urmă, sub bara de protecție mai putem vedea un nou scut de protecție.

Preț de pornire de sub 13.000 de euro pentru noul Tivoli

La interior, noul Tivoli facelift păstrează instrumentarul digital cu diagonală de 10.25 inci și display-ul central de 9 inci. În plus, SUV-ul primește acum 14 sisteme noi de siguranță activa și butone tactile pentru sistemul de climatizare. De asemenea, clienții pot alege de acum încolo elemente de decor în mai multe culori diferite.

Tehnic, Tivoli facelift poate fi echipat cu o unitate pe benzină cu capacitate de 1.6 litri, capabilă să dezvolte 126 de cai putere și un cuplu maxim de 155 Nm. Clienții care vor ceva mai multă putere își pot îndrepta atenția către o unitate turbo de 1.5 litri, capabilă să ofere 163 de cai și un cuplu de 260 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate cu șase trepte.

Disponibil deja în Coreea de Sud, SUV-ul Tivoli are un preț de pornire extrem de accesibil pentru toți șoferii, de numai 12.800 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: KG Mobility


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide