Kit de tuning Konzept GP-9 disponibil pentru Porsche Panamera

Autor: Tudor Rus 26 iul. 2012 Știri auto

Se pare că Porsche Panamera este modelul din ce în ce mai preferat de tuneri pentru a „îmbrăca” kiturile de upgrade concepute de aceştia. Astfel, germanii de la No Limit Customs au lansat versiunea proprie de pachet de tuning exterior pentru Panamera, menit să impună noi standarde de agesivitate liniei de design.

Astfel, luxoasa maşina va putea beneficia de un kit de caroserie cu tendinţe agresive dar şi cu un look aerodinamic. Caroseria din fibră de carbon este completată de capota şi spoilerul faţă, ambele emanând un aer furios graţie prizelor de aer largi.

Kitul este definitivat de spoilerul spate, pragurile laterale din fibră de carbon şi evacuarile duble, disponibile în variantele cromată sau neagră. Maşina se aşază pe şosea graţie unui set de jante forjate în formă de stea, de 22 de inci, cărora le-a fost aplicat un strat de culoare galbenă.

La capitolul performanţă, tunerul a anunţat modificări aduse sistemului de evacuare şi la controlul valvelor. No Limit Customs nu a anunţat încâ un preţ pentru kitul de tuning pentru Porsche Panamera.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide