La nivelul ăsta nu poţi să o arzi aşa. Sperăm că e numai o greşeală enormă

Autor: Alexandru Banu 27 mart. 2017 Știri auto

Ok, vedem o poză, citim un comunicat de presă, apoi ne trosneşte un detaliu ciudat. Unde e eşapamentul? Păi în comunicatul de presă, noul SQ5 are 4 ţevi de eşapament. Iar în realitate … are un ştuţ (exact un ştuţ) care iese de undeva de sub maşină şi evacuează în pământ. Sau două trasee stânga-dreapta conform schiţei Audi din galeria foto.

Ţevile … nici ele nu sunt ţevi. Sunt, de fapt, ca nişte capace care nu au fost îndepărtate pentru a face loc ţevilor. La unele maşini pe vremuri se numeau butoane oarbe dacă erau la interior. Adică dacă îţi mai puneai tu vreun casetofon cu nu ştiu ce buton în plus, scoteai plasticul ăla de protecţie şi montai butonul acolo. Exact aşa arată la Audi SQ5 locurile pentru cele 4 ţevi de eşapament promise de producător. Nişte bucăţi din plastic negru. Atenţie! Vorbim de o maşină Audi, premium, 350 de cai şamd.

Acum, noi nu vrem să credem aşa ceva, însă credibilitatea utilizatorului Reddit care a postat poza e destul de sus, iar comment-urile de pe pagina Carscoops îi cam dau dreptate că maşina e chiar SQ5. Şi, cum spuneam, schema trenului de rulare (şasiul cu toate cele montate pe el) întăreşte convingerea că Audi a promis 4 ţevi de eşapament şi că nu s-a ţinut de cuvânt. Cel puţin până la proba contrarie…

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide