Lancia Delta HF Integrale – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 08 iul. 2008 Știri auto
Lancia Delta HF Integrale – speculaţii

Lumea auto spera mai multă sportivitate de la noua Lancia Delta, dar italienii au mers pe cartea premium, compacta peninsulară aspirând mai degrabă la lifestyle decât spirit competiţional. Fanii mărcii însă au pus mâna pe mouse şi-au pregătit layerele în Photoshop şi au scos asta: Lancia Delta HF Integrale în varianta digitală.

Modelul pare special creat pentru WRC, fanii motorsportului fiind foarte entuziasmaţi de posibilitatea unui Delta, turbo şi cu tracţiune integrală, care să facă iarăşi legea în motorsport. Vestea proastă este că Lancia nu schiţează nicio intenţie de a produce un model cu asemenea valenţe şi până atunci entuziaştii se pot delecta doar cu vârful de gamă 1.8 litri turbo de 200 Cp şi tracţiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide