Lancia ia 5 stele la Euro NCAP

Autor: Victor Gavril 08 sept. 2008 Știri auto

Lancia Delta - o masina sigura pentru adultiTestele Euro NCAP au demonstrat că Lancia Delta este o maşină sigură pentru adulţi însă nu şi pentru copii lor. Cele trei puncte oferite pentru protecţia copiilor le oferă acestora o protecţie adecvată unui impact mai slab, însă dacă impactul creşte în intensitate protejarea acestora este slăbită.

Pietonii ar trebuie sa fie atenţi când se apropie o Lancia Delta, mai ales una care are viteză foarte mare, deoarece pentru protejarea lor maşina italiană a luat doar 2 puncte. În cazul unui impact capul şi picioarele pietonilor sunt slab protejate. Dar cu puţină atenţie din partea participanţilor la trafic maşina asta are slabe şanse de a lăsa victime.

Pentru a ajunge la acest rezultat maşina a trecut prin câteva sute de teste. Aşadar putem considera că s-a descurcat mai mult decât onorabil, mai ales datorită protejării maxime a adulţilor. Dotările care sporesc protecţia oferită de maşină sunt: 6 airbaguri, tetiere anterioare active, sistemul ISOFIX, sistemul ESP de ultimă generaţie.

VEZI TOATE ANUNŢURILE LANCIA

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide