Lewis Hamilton pictură în ulei ars

Autor: Cosmin Iordache 08 iun. 2009 Știri auto

Această operă neconvenţională îi aparţine artistului David Macaluso şi este realizată împreună cu Exxon Mobil, cei care i-au furnizat uleiul Mobil 1 pe care Lewis Hamilton l-a ars în sezonul în care şi-a adjudecat laurii. Doar 50 de astfel de tablouri au fost realizate  şi vor fi expuse în premieră la evenimentul ExxonMibil VIP, susţinut la finele Grand Prix-ului de la Silverstone din acest an.

Despre această operă artistul spune că nu au fost foarte greu de realizat datorită proprietăţilor excelente ale lubrifiantului. Foarte pompos, Macaluso declară că uleiul şi-a păstrat supleţea şi rafinamentul chiar şi după rulajul de foc de pe circuitele din sezonul precedent. De asemenea reţinând particulele, acest material a fost excelent pentru pictură oferiindu-i o gamă largă de tonalităţi necesare unei portretizări fidele.

Hamilton în persoană este uimit de ce a ieşit şi, probabil, îşi aminteşte cu nostalgie privind pictura de sezonul precedent, când era o prezenţă constantă în vârful podiumului. Sezonul actual, nu prea îi oferă motive de bucurie şi probabil îşi va comanda o replică a Zidului Plângerii refăcută cu uleiul folosit în acest an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide