Lexus va prezenta noul GS 350 F SPORT, la SEMA 2011

Autor: Gabriel Grosoiu 26 oct. 2011 Știri auto

SEMA este unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei auto americane. Chiar dacă nu este locul unde să fie prezentate ultimele noutăţi din industria de automobile noi, salonul organizat în Las Vegas şi-a atras faima internaţională datorită proiectelor extravagante de tuning ce sunt prezentate în premieră.

Se pare că Lexus a luat foarte în serios importanţa salonului SEMA de anul acesta, aşa că l-a ales ca ocazie ideală pentru lansarea noului GS 350 F Sport Package. Limuzina japonezilor vine cu un kit estetic gândit să facă senzaţie, acesta cuprinzând bumpere cu design sport, precum şi jante de 19 inchi.

Dinamica va fi asigurată de sistemul de suspensii adaptive, barele anti-ruliu cu setare sport, precum şi de sistemul de frânare care a primit discuri de dimensiuni mărite. Modelele echipate cu tracţiune spate vor beneficia şi de sistemul Variable Gear Ratio, care va ameliora prestaţia sedanului în viraje. La interior, pielea Red Cabernet şi scaunul electric sport cu 16 poziţii vor asigura o ambianţă optimă.

Noul Lexus GS 350 F Sport Package va beneficia de serviciile propulsorului V6 de 306 CP. Acesta va asigura performanţa unui sprint 0-100 km/h de 5,7 secunde, în condiţiile în care viteza maximă este limitată la 230 km/h. Cuplul de 375 Nm este moderat de transmisia cu şase trepte, care beneficiază şi de padele amlasate pe coloana de direcţie. Până la apariţia unui posibil GS-F, acesta este cel mai opulent sedan sport de la Lexus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide