Limuzina lui Hugh Heffner de vânzare

Autor: Cosmin Iordache 12 iun. 2009 Știri auto

Vrei să călătoreşti ca şi Hugh Heffner în tinereţe, atunci uită de modele precum Audi R8, Porsche 911 sau BMW M6 şi cumpără acest model de colecţie, pe care mogulul Playboy l-a deţinut, aşa ar suna un anunţa la una dintre cele mai interesante limuzine de ocazie. Limuzina special creată pentru magnatul industriei de soft porn, Mercedes 600 Pullman, face parte dintr-o ediţie specială cu 6 uşi, dintr-un lot de doar 140 de unităţi.

Modelul, pe care îl vedeţi, aparţine acum unui colecţionar din Noua Zeelandă, care este dispus să o cedeze pentru echivalentul a 120.000 de euro. Este un preţ relativ mic pentru un model clasic şi mai ales este un obiect valoros pentru colecţionarii pasionaţi de istoria Playboy, mai ales că, în anunţul original proprietarul spune că bancheta din spate este impregnată cu ADN de iepuraş Playboy.

Motorul care propulsează somptuoasa limuzină este unul de 6.3 litri ce dezvoltă 247 CP. De asemenea, toate comenzile interiorului se realizează în mod hidraulic. Preţul acestui model a fost în momentul apariţiei în jur de 150.000 de mărci germane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide