Livratorul de pe TikTok care s-a lăudat că are o muncă ușoară a fost concediat – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu acum 8 luni Știri auto
Livratorul de pe TikTok care s-a lăudat că are o muncă ușoară a fost concediat – VIDEO

Un tânăr britanic a vorbit despre locul său de muncă prin intermediul unui videoclip pe TikTok. Compania în cauză a ajuns să îl concedieze, susține el.

Ollie Tutt este un cetățean britanic în vârstă de 19 ani și până la sfârșitul lunii trecute, potrivit spuselor lui, livra comenzi pentru lanțul britanic de supermarketuri Sainsbury’s. El a distribuit clipul pe TikTok, în care a abordat această problemă.

Tutt se afla în mijlocul zilei de lucru în momentul în care a realizat clipul video. După ce și-a pornit camera telefonului pe aplicația TikTok, a început să se filmeze. Era mulțumit de situația lui, părea liniștit, dar avea să primească vești neplăcute.

„Dacă vrei o slujbă ușoară, du-te și lucrează la Tesco, Sainsbury’s și fă livrările astea nenorocite. Este probabil cea mai ușoară slujbă pe care am avut-o vreodată, este cea mai bine plătită și au grijă de mine”, a spus tânărul, în timp ce se filma la bordul unui vehicul.

„Nu fac mare lucru, doar stau pe marginea drumului și aștept să fac aceste comenzi. Toți clienții sunt al naibii de drăguți și nu am trecut prin nicio situație în care să se comporte ca niște nemernici”, a mai adăugat el.

VIDEO

Livratorul de pe TikTok a fost concediat din cauza afirmațiilor sale

Cu toate că a spus despre experiențele pozitive pe care le are, Tutt a criticat alte posturi din cadrul companiei: „Nu lucrați în interiorul magazinelor din supermarketuri, este o porcărie și plictisitor. Serios, dacă vreți să faceți o treabă ușoară, faceți asta”, a spus el.

Tânărul spune că, după ce a ajuns virală, filmarea a fost văzută de angajații supermarketului, inclusiv de șeful său. La câteva zile după publicarea materialului video, tânărul spune că a fost concediat din cadrul companiei.

„Da, am fost concediat și acum sunt îngrijorat de cum îmi voi plăti chiria peste o săptămână”, a spus el pe platformele de socializare. „Nu a fost mare lucru, sunt o companie de multe milioane de dolari și nu dau nici măcar un videoclip. Da, au avut perfectă dreptate când au prezis că îmi voi pierde slujba, așa că dă-i dracului. Acum voi aplica pentru alte oferte de muncă”.

VIDEO

Între timp, britanicul a anunțat, tot pe TikTok, că și-a găsit un nou loc de muncă.

Sursa: Aleph News

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut alături de echipa WASD.ro, acolo unde a acumulat experiență în redactarea materialelor. Pasiunea l-a condus către domeniul în care a vrut dintotdeauna să activeze, anume în ... citește mai mult

Comentarii
Inchide