Loredana Groza la volanul primului Volvo V40 în România

Autor: Andrei Nan 08 aug. 2012 Știri auto
Loredana Groza la volanul primului Volvo V40 în România

Modelul condus de Loredana Groza are o motorizare D3 (150 CP) echipată cu o cutie automată. Maşina prezintă nenumarate dotări dintre care enumerăm: sistemul Pedestrian Detection, BLIS, Plafon de sticlă, Display personalizabil, tapiţerie din piele, sistem multimedia High Performance. Preţul de listă a maşinii conduse de Loredana este de 34.600 Euro la care se adaugă TVA.

Gama de motorizări permite opţiuni diverse, începând cu primul motor diesel aparţinând companiei Volvo Cars capabil de emisii CO2  de doar 94 g/km, până la motorul turbo pe benzină T5 cu o putere de 254 cp capabil să accelereze maşina de la 0 la 100 km/h în 6.7 secunde. Toate variantele de motorizări dispun de tehnologie start-stop şi de regenerare a energiei la frânare, indiferent dacă sunt dotate cu o cutie de viteza manuală sau automată. 

„Noul model Volvo V40 reprezintă cel mai inteligent şi fiabil model Volvo creat până în prezent. Toate caracteristicile sale sunt create pentru şofer, ajutându-l să rămână atent şi bine informat pentru a evita coliziunile şi situaţiile periculoase,” declară Håkan Abrahamsson, Manager  de platformă clasă compactă.

Preţul de pornire pentru Volvo V40 este de 18.400 Euro, fără Tva, pentru motorizare D2/115 CP cu transmisie manuală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide