„Iubito, am lovit mașina pe drum și acum a luat foc!” Ce reacție a avut femeia care nu știa că e o farsă

Autor: ProMotor 01 apr. 2020 Știri auto

“Iubito, am lovit mașina pe drum și acum a luat foc!” Așa a început farsa unui tânăr care a vrut să-și păcălească soția înaintea zilei de 1 Aprilie. Ce reacție a avut femeia?

GALERIE FOTO

Tânărul Tim a plecat să spele mașina, dar pe drum i-a venit o idee. Avea să spună în scenă o farsă de zile mari. Tim s-a pregătit temeinic. A luat o mașină de fum, a pus-o în garaj și i-a dat drumul. Apoi a dat play unui video cu o alarmă de incendiu, găsit pe YouTube, pentru ca totul să pară credibil. Acesta se aștepta ca soția să facă o criză de nervi și să-l ia la rost, dar cel surprins a fost el.

“Vino repede! Am lovit mașina pe drum spre casă și a luat foc în garaj!”, a strigat Tim la soția sa. De față cu soția, Tim s-a prefăcut că apelează numărul de urgență și că se îneacă din cauza fumului dens.

“Filmezi pentru că este o farsă?”, a întrebat femeia, la un moment dat. Dar totul părea real. „O să explodeze!”, a avertizat-o bărbatul.

Tânăra a fost supărată pentru că era vorba despre Tesla ei nou-nouță, dar și-a păstrat calmul. A deschis ușa garajului pentru a degaja fumul și i-a cerut soțului să iasă din garaj. Încercând în continuare să o sperie, Tim i-a spus că a lovit un pieton pe drum.

Ce reacție a avut femeia când a aflat că este o farsă?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide