Mahindra&Mahindra principalul cumpărător al Hummer

Autor: Victor Gavril 07 aug. 2008 Știri auto
Mahindra&Mahindra principalul cumpărător al Hummer

După ce au existat tot felul de speculaţii cu privire la potenţialii cumpărătoriai Hummer singurul care a rămas ferm este Mahindra & Mahindra. Producătorul indian este singurul de pe o piaţă cu probleme, cum este cea a SUV-urilor, care nu îşi micşorează producţia ci deschide peste 300 de reprezentaţe în SUA.

Noii dealeri ar putea vinde modelele indienilor sub franciză şi cu nume americane, cum ar fi Hummer, desigur asta doar în cazul în care va fi plătite drepturile pentru nume. Conform Reuters, indienii sunt foarte aproape de achiziţionare Hummer. Singurul lucru care îi mai desparte este preţul pe care îl vor oferi americanilor de la General Motors care s-au îndepărtat din ce în ce mai mult de Hummer.

Planul indienilor vine în condiţiile în care costurile de achiziţionare ar putea fi foarte ridicate (peste 4 miliarde USD) iar cererea de SUV-uri de pe piaţa americană este în scădere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide