Marca INFINITI în România prin AutoItalia Group

Autor: Cosmin Iordache 23 iun. 2009 Știri auto
Marca INFINITI în România prin AutoItalia Group

Începând cu anul 2009, AutoItalia Group devine importatorul oficial al mărcii Infiniti în România, fiind astfel pentru prima oară când această marcă poate fi comercializată cu toate avantajele, şi, în acelaşi timp, cu toate specificaţiile omologării europene. Este vorba în primul rând de garanţie, servicii, dar şi de calitatea produsului, modelele fiind exact cele proiectate pentru piaţa europeană.

De asemenea, gama comercializată este una completă, în România putând fi comandate acum toate cele 5 modele Infiniti: G37 Coupe, G37, EX37, FX şi recentul G37 Cabrio, ţara noastră fiind şi printre primele în care noul model este expus în premieră absolută.

Din punct de vedere financiar, Infiniti va pune la dispoziţia potenţialilor clienţi, prin intermediul RCI Leasing, oferte cu dobânzi preferenţiale cuprinse între 4,5 şi 7,5% precum şi posibilitatea exclusivă de a achiziţiona un model cu avans 50% pe 36 de luni şi dobândă 0%.

Pănă la deschiderea showroom-ului, în septembrie 2009, echipa de vânzări Infiniti va activa în interiorul magazinului multibrand Victoria 46 în cadrul unui parteneriat prin care clienţii vor primi, din oferta magazinului, la achiziţionarea unui model, produse de lux în cuantum de 2,5% din valoarea maşinii (cele mai recente colecţii Dior, Balenciaga, Lanvin, Cavalli, YSL). Pe toată această perioadă, si ulterior, vor fi puse la dispoziţie pentru test-drive toate modelele Infiniti.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide