Marele Grandland e aici. Şi fanii mărcii exultă. Oare?

Autor: Alexandru Banu 19 apr. 2017 Știri auto

Iată primul rezultat palpabil după cumpărarea lui Opel de la General Motors de către Peugeot-Citroen (PSA Group). Chiar dacă planul de lansare şi producţie exista înainte şi intenţia de folosire a unei platform comune PSA. Noul Grandland X este pe şasiul lui Peugeot 3008. Are 4.5m lungime şi 1.65 înălţime. Portbagajul e de 514 litri.

Din primele informaţii din piaţă, nu vor fi decât versiuni cu tracţiune integrală. Toate maşinile, indifferent de motorizare, vin cu tracţiune faţă. Opţional va exista un sistem Grip Control care va “pune” mai multă aderenţă pe spate. Maşina o să vină cu multe opţiuni de siguranţă în trafic, printre care şi recunoaşterea pietonilor, frână automată şi patru camere de luat vederi care transmit 360 de grade pe display. Alte maşini în clasa lui Opel Grandland X sunt Ford Kuga, Nissan Qashqai şi Renault Kadjar.  Premiera mondială e la Salonul Auto de la Frankfurt, în toamnă.

OPEL GRANDLAND X (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide