Maşina are o istorie de vedetă într-un show TV (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 22 sept. 2017 Știri auto

Poţi să-ţi iei o maşină de 5 mii de euro sau una de 500.000. Tot de euro. Euro, dolari, chiar nu mai contează. La 5.000 îţi iei un Logan, ceva banal. La 500.000 îţi iei un Rolls, ceva absurd.

Pentru de 9 ori mai mult decât un Logan sau de 10 ori mai puţin decât un Rolls poţi să-ţi iei o maşină după care va turba toată lumea. E destul să scoţi un pic botul la înaintare din garaj şi deja sunt toţi cu ochii pe tine. Vei fi confundat cu un white walker sau cu un zombie nebun care-şi ia destinul în serios.

Acest Bentley din Iad, despre el vorbim, e un Continental GT Rally Edition şi nu a ieşit stoc în halul ăsta de pe poarta fabricii. Nu, a fost modificat special pentru un proiect National Geographic – Supercar Megabuild. Nu ne mai amintim serialul de pe canalul cu pătrăţel galben, dar sigur a fost un hit dacă au apărut astfel de maşini prin el.

Au licitat pentru maşina asta 101 de oameni cu mulţi bani şi a câştigat-o cel care a dat 40.800 de lire sterline pe ea. Asta înseamnă că restul de 100 au fost dintre cei mai zgârciţi colecţionari de maşini. Este un preţ de pomană pentru un Bentley din 2004 care arată atât de bine. Gândiţi-vă că numai modificările au costat 25.000 de lire, mai mult decât jumătate din valoarea maşinii. Aceste modificări includ o suspensie nouă, roţi pe 17 inci, o instalaţie cu becuri LED pe plafon, bull bar-uri adevărate, rezervoare de benzină suplimentare, scuturi pentru offroad pentru că e un 4×4 şi frâne faţă mai rezistente.

Motorul? Vorbim despre un Bentley, atunci unica soluţie e un W-ul 12 de 6 litri şi 550 de cai. Plus interiorul de mare lux şi opulenţă, în ordinea asta. Este că toţi voi care vă gândeaţi la un A6 din 2010 cu 50.000 de km vă zgâriaţi un pic pe ochi că nu aţi fost pe fază? Noi, dacă am fi avut banii de o garsoniera în Bucureşti, chiar ne-am fi luat maşina asta în loc de 4 pereţi. 

BENTLEY GT RALLY (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide