Maşina din ’89 e în nişte condiţii pe care nu le poţi refuza

Autor: Alexandru Banu 19 mai 2017 Știri auto

 


205 GTI va avea întotdeauna un loc special în inimile iubitorilor mărcii Peugeot, şi va impune respect în rândul fanilor hot hatch-urilor. Vine dintr-o vreme când maşinile erau mult mai simple, fără o mulţime de electronice care să distragă atenţia de la condus. Ca atare, nu este o surpriză să aflăm că valoarea de piaţă a acestui model clasic a crescut de-a lungul anilor, ajungând în prezent la un record mondial. La o licitaţie, un astfel de model s-a vândut pentru 30,938 de lire, aproximativ 36,471 de euro, scrie Motor1.com

Acest 205 1.9 GTI este, probabil, unul dintre puţinele exemplare rănase într-o stare foarte bună, atât la interior, cât şi la exterior, iar kilometrajul arată şi el destul de bine: 12,852 de km.

Este vopsită în argintiu metalizat, maşina fiind livratată de nouă, în 1989, proprietarului care a fost deosebit de atent cu ea de-a lungul perioadei de 27 de ani în care a deţinut-o. Aceasta a fost depozitată într-un garaj, în perioada iunie 2004 şi februarie 2012, timp în care a fost pornită regulat, pentru a se evita problemele la motor şi transmisie. Nu are nici o piesă avariată sau zgârieturi vizibile. 

Noul proprietar a primit, de asemenea, o documentaţie completă, inclusiv toate manualele, înregistrările din service, broşurile, instrucţiunile şi facturile, toate originale. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide