Mașini rulate din Germania mai ieftine decât un iPhone. Cât au ajuns să coste?

Autor: ProMotor 02 iun. 2020 Știri auto

Mașini rulate din Germania mai ieftine decât un iPhone. Da, există. Cel mai scump iPhone poate fi achiziționat cu aproximativ de 1.800 de euro în România. Dar cum arată și ce dotări au mașinile care sunt mai ieftine decât un smartphone?

GALERIE FOTO

Pe canalul de YouTube Auto-Rulate Germania, a apărut cel mai recent vlog despre cele mai accesibile mașini rulate disponibile în Germania.

Lista începe cu un Volvo V40 din anul 2000. Mașina prezintă urme de rugină pe aripi, dar nu și lovituri sau zgârieturi. Printre dotările modelului de acum 20 de ani se regăsesc aer condiționat automat, geamuri electrice și cruise control. 799 de euro a fost prețul afișat inițial pentru acest Volvo cu motorul de 1,6 litri pe benzină și 109 cai putere. Mașina s-a vândut, în cele din urmă, cu doar 400 de euro.

Un SEAT Leon din 2004 cu motor de 1,6 litri cu 105 cai putere, cu o serie de zgârieturi și lovituri, dar cu elemente cromate în jurul farurilor și stopurilor. Compacta de 16 ani are scaune sport, sistem automat de aer condiționat și patru geamuri electrice. Prețul de 1.500 de euro include și o bară față nouă, pentru că cea actuală are nevoie să fie schimbată.

Ford Focus sedan din 2003, cu aer condiționat și geamuri electrice, se vinde cu 869 de euro. Limuzina cu motor pe benzină de 1,6 litri cu 100 cai putere și a parcurs, până la această oră, puțin peste 144.500 de kilometri.

Un Opel Astra din același an, cu bara spate ușor îndoită și cu o zgârietură pe aripa dreaptă, se poate achiziționa cu suma de 1.250 de euro. Are aer condiționat, volan multifuncțional, geamuri electrice în față, motor de 1,6 litri pe benzină cu 84 de cai putere. 133.000 de kilometri a parcurs acest Astra și a avut doi proprietari.

Golf cu potențial de mașină istorică în parcurile de mașini rulate din Germania

Un Volkswagen Golf din 1999, care arată impecabil, se vinde în Germania. Un singur proprietar a avut în 21 de ani de viață pe șoselele Germaniei. Cu echipare de top, Golf-ul IV are și un interior care arată ca nou. Sunt acolo scaune sport, sistem de aer condiționat automat și geamuri electrice. Costă 1.300 de euro și a parcurs 83.000 de kilometri.

Un Mercedes-Benz Clasa E break din 2001 cu motor de 2.0 litri pe benzină și 163 de cai putere, se vinde cu 1.250 de euro. Ca orice Mercedes care se respectă, chiar și de acum aproape două decenii, are aer condiționat, scaune încălzite, geamuri electrice, cruise control și inserții din lemn. Și, evident, logo-ul în formă de stea a dispărut de pe capotă.

Cât costă un Audi A6 din 2004, aflat într-un parc de mașini rulate din Germania, vedeți în vlog-ul de mai jos.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide