Maşinile care atrag fete pe Tinder. Lesbienele caută Micra, tu evită Mini!

Autor: Alexandru Banu acum 5 ani Știri auto
Maşinile care atrag fete pe Tinder. Lesbienele caută Micra, tu evită Mini!

Daaa, ştim, l-aţi instalat o dată, l-aţi folosit 5 minute şi l-aţi şters. O porcărie, o mizerie! Apoi v-aţi dus acasă şi l-aţi reinstalat, l-aţi ascuns-bine prin al doilea ecran din home şi acum sunteţi deja fără credite. Şi-i ştim şi pe vitejii care spun că “au terminat Tinder-ul”. Bine, mă, deştepţilor şi periculoşilor. Stai să vedem când v-o lua fata la mărunte profilul şi vede că frecaţi menta cu Loganu’ şi 5 litri în instalaţie. Atunci să vă vedem cum daţi mărunt din buze pe la coada ei şi o înjuraţi de mama focului că se uită la bani, nenorocita! Glumim, desigur. Banii nu aduc fericirea, dar un match … probabil.

Telegraph UK scrie că într-un studiu făcut pe Confused.com, mai mulţi oameni au răspuns cu swipe dreapta sau stânga la diverse profiluri cu poze de maşini ale proprietarilor, ataşate. Respondenţii au fost din categorii sociale şi sexuale diverse.

Cea mai atractivă maşină pentru majoritatea celor din experiment e Audi A4, cu o rată de 23.3% de succes. Modelul are în spate un brand respectabil care spune multe despre caracterul tău. Trebuie să fii un tip care ştie ce vrea de la viaţă. Iar dacă Tinder a pornit ca o reţea pentru aventuri de o noapte, lumea serioasă o foloseşte acum pentru relaţii serioase. Iată de ce un A4 spune despre un bărbat că e serios, matur.

A doua a fost, culmea preţului, o Fiesta. A avut cu numai 0.5 procente mai puţină priză decât A4.

Ultimul loc de pe podium e al lui  Fiat Punto. Probabil că englezoaicele s-or fi gândit că sunt maşini conduse de italieni.

Dacă eşti femeie, o poză cu un Ford Focus îi va atrage pe bărbaţi. Probabil că fiind o maşină cel puţin 50% pentru familie, inspiră bărbaţilor o persoană serioasă care vrea mai mult decât.

Acum întoarcem pagina şi mergem într-o zonă LGBT. Dacă eşti bărbat şi cauţi un bărbat, atunci un Ford Fiesta s-ar putea să-ţi aducă bărbatul visurilor tale. Femeile care caută femei au dat swipe right la cele cu … Nissan Micra.

Cea mai puţin match-uitoare maşină este Seat Ibiza, cu 7.8% swipe-uri în partea dreapta din toate maşinile din test. Sora ei, Polo, a generat fix acelaşi dezinteres.

Şi, acum e acum. Băieţii care v-aţi luat Mini ca să agăţaţi la maxim, aveţi grijă că Mini a fost maşina complet antisexy din test. Imediat la cele mai unsexy maşini a ieşit noul Renault Megane hatchback.

Propunerea redacţiei Telegraph şi a noastră e un Ferrari ca să fiţi siguri că nu o să mai aveţi degete pentru swipe right-uri. Sucsex la macth-uri!

Autor Alexandru Banu
Comentarii
Inchide