Maşinile creatorilor de modă

Autor: Alexandru Banu 30 apr. 2007 Știri auto

Te opresc echipajele de poliţie?

Eu cred în puterea absolută a femeii de a seduce un bărbat. Atunci cînd mă opresc poliţiştii, îmi petrec părul pe după ureche, mai fac ochi dulci şi să ştii că merge. Sper să nu citească cine nu trebuie acest articol.

Viteza maximă atinsă?

Am fost la fabrica Ferrari, fiindcă naşa mea de căsătorie este nepoata lui Luca di Montezemolo, şi am făcut turul fabricii, iar apoi, cu un şofer, am ajuns la 300 km/h. Cu Porsche, la Monte Carlo, eram cu un pilot, dar pe serpentine: nu mai vedeam nimic şi-mi doream să mor fără să simt vreo durere, atîta mai aveam în cap. Eu, cu Porsche-ul meu, am prins aceeaşi viteză pe o autostradă din Italia. Mă alergam cu un alt Porsche (rîde).

Maşini personale?

La 18 ani ieşeam pe stradă cu un Jeep Wrangler, pe care mi-am făcut ucenicia. A urmat un Porsche 911 Carera 2 (am făcut şi şcoala Porsche), numai bun pentru drifturi (rîde) şi tot felul de jonglerii. Am mai avut Mercedes E, Range Rover, după care a urmat acest superb Q7 – o maşină senzaţională, confortabilă, fuge şi are gadgeturi extraordinare, care te ajută imens.

Cum îţi alegi maşina?

Mă gîndesc dacă arăt bine în ea, dacă formăm un tot, dacă este potrivită oricărei ocazii – fie că merg la un cocktail, fie că am de încheiat un business ori că plec la munte.

Este Q7 o maşină totală?

Da! Cu excepţia faptului că, dacă port fuste scurte, mi-e greu să mă urc în habitaclu fără să se zgîiască bărbaţii.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide