Maybach Cabriolet fără niciun defect. Maşina perfectă în istoria maşinilor

Autor: Alexandru Banu 27 sept. 2017 Știri auto
Maybach Cabriolet fără niciun defect. Maşina perfectă în istoria maşinilor

Ştiam că va urma. L-am simţit şi am scris despre asta. A apărut un scurt filmuleţ de promovare pe Instagram, în care doi designeri Daimler vorbeau de maşina-maşinilor. Spuneau de pe atunci că vor schimba definitiv felul în care privim maşinile şi ceea ce ne oferă ele. A venit momentul prelansării de la Pebble Beach. De atunci ne-am dat seama că maşina asta este mai mult decâr arată şi va fi mult decât poate. Un client Mercedes / Maybach înţelege micul nostrum joc nevinovat. Nu că am fi avut vreodată Mercedes. Dar despre asta e Mercedes. Cultul unui nivel care îţi oferă mai mult decât poţi duce sau decât ai nevoie. Nu o singură data ne-am întrebat la ce ne-ar trebui o asemenea maşină totală dacă am fi milionari. Când o să ajungem acolo, o să vă dăm rapid şi răspunsul. O să vă luăm la o tură.

 

Apoi a venit Frankfurt şi l-am văzut în toată-i splendoarea şi imaginaţia de aur a designer-ilor.Un covor roşu mai lipsea. Mercedes a strălucit la Frankfurt ca o vedetă Cannes. Şi pe bune a făcut-o. Orice a pălit în comparaţie cu acest Maybach 6 Vision Concept Cabriolet.

 

Mercedes Maybach 6 Vision Concept Cabriolet e lung cât denumirea, are 5.7 metri. Este exact cât coupe-ul Vision Maybach 6 (2016). Plafonul este din material textil, cu inserţii aurii-rozalii (ca rose gold-ul de la iPhone). Şi jantele de 24 de inci au aceeaşi temă cu roz-auriu fin. Spatele maşinii este făcut după deck-ul unui yacht. Pielea dinăuntru e albă şi e lucrată după o tehnică folosită la canapelele tip Chesterfield – clasice cu cusături în caroiaj. Maybach 6 Vision Cabriolet are 4 motoare electrice care scot 750 de cai. Autonomia e de 320 de km şi un sistem rapid de încărcare îţi “pompează” current în “rezervor” pentru 100 km în numai 5 minute. Limuzina atinge 100 km/h între 3 şi 4 secunde. 

 

Iată cum ajungi să constaţi şi să declari fără vină că în lume există Mercedes şi restul lumii. Iată cum lupta cu Audi şi BMW nu mai există când Mercedes scoate aşa ceva. Pe lângă acest automobil incredibil, Mercedes a avut la Frankfurt şi Project One, hipercar-ul limitat la 275 de bucăţi, fiecare cu câte 1.000 de cai şi fiecare la 2.5 milioane de euro preţ. 

Autor Alexandru Banu

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide