Maybach Vision, SUV-ul electrice de lux cu 740 de cai. Se încarcă în 5 minute

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

Aici găsiţi UPDATE FOTO (GALERIE OFICIALĂ AZI 24.04.2018) cu interiorul şi exteriorul acestei maşini extraordinare care se lansează la Salonul Auto de la Biejing. Conceptul Vision Ultimate Luxury are 4 motoare electrice, tracţiune integrală implicită, 740 de cai putere şi 320 de kilometri autonomie. În 5 minute, bateria se încarcă pentru 100 km. În maşină, pielea Nappa (acel tip de piele foarte fină) este nuanţa crystal white, iar unele elemente au culoarea rose gold (roz-trandafiriu, nuanţa pe care o au şi unele iPhone-uri).

Era odată un om care îşi îndrepta Maybach-ul cu ranga. Şi aşa au aflat aproape toţi românii despre maşina de lux supremă. Era alternativa la Rolls Royce. Cu timpul, fiind un cost de producţie care încărca bugetul de cheltuieli fără să compenseze la venituri atât cât trebuia, nemţii au retras brand-ul şi l-au făcut subbrand Mercedes nu numai în actele comerciale ale companiei, ci şi în gama de producţie. Aşa au aprăut terminaţiile Maybach la S-urile clasice (berlină şi modelul Pullman). Este mai mult un bonus de imagine pentru cumpărător. Tehnologia a fost însă mereu aceeaşi – Mercedes 100%. Şi asta a fost mereu mai important decât prenumele sau numele maşinii.

Acum, Mercedes a postat pe Facebook-ul lui Zuckerberg – locul de joacă al celor mai tari mărci auto – primul spot video cu noul concept pe care îl va arăta prima oară la Salonul Auto Internaţional de la Biejing, 2018. Începe pe 25 aprilie şi se termină pe 4 mai, în caz că aveţi de dat o fugă până în China.

În filmuleţul pin de detalii vedem numai elemente de lux, aşa cum aştepţi de la o maşină ca asta. Multă lumină ambientală albastru-neon, finisaje din aluminiu, piele scumpă, cusături şi o atmosferă generală imaculată.

Designerii spun că maşina combină platforma şi dinamica unui sedan total cu o caroserie stil SUV. Experţii din piaţă în lansări de maşini spun că maşina asta ar putea fi punctul de plecare pentru noul GLS, proiectat în 2014-2015 şi lansat pe piaţă acum doi ani.

Dacă Mercedes-Mybach SUV Concept devine maşină de serie, cel mai repede o să o vedem în versiunea finală anul viitor, când va fi lansată ca model pentru 2020. Conform Motor Authority, o dată cu lansarea acestui concept de SUV Mercedes-Maybach, nemţii aduc, tot la Beijing, primul A Klasse sedan. După 25 martie vom şti mai multe lucruri oficiale despre design şi motorizări încazul ambelor maşini. La A Klasse sedan s-ar putea să avem chiar şi o listă cu preţuri şi date de comercializare pentru fiecare regiune, inclusiv România.   

Până atunci însă, să vedem noul şi spectaculosul concept Mercedes-Maybach în acest spot despre interiorul maşinii.

Autor Alexandru Banu

 Comentarii
Inchide