Mazda – studiu J.D. Power în Germania

Mazda – studiu J.D. Power în Germania

Autor: Dan Vache acum 12 ani Știri

Studiul a vizat aproximativ 20.000 de persoane care deţin autovehicule înregistrate în perioada 2005-2006 şi include companii auto, modele individuale în ansamblu şi separate pe clase, departajate în funcţie de calitate, atractivitate, costuri şi operaţiuni de service.

La studiu au participat 103 modele, întrebările referindu-se la manevrabilitate, frânare, motor, ergonomia din interior şi la alte elemente. Doar zece vehicule au obţinut cel mai ridicat calificativ posibil – “foarte satisfăcut” – iar dintre acestea, două au fost modele Mazda – Mazda6 (clasată pe locul 4) şi Mazda3 (pe locul 6). Îmbunătăţirea faţă de ediţia anterioară este semnificativă, cele două modele plasându-se cu patru, respectiv două locuri mai sus.

Modelele Mazda s-au poziţionat foarte bine şi în cadrul secţiunii care a clasificat vehiculele participante în funcţie de segmentul căruia îi aparţin. Mazda3 a obţinut locul doi în clasamentul segmentului compact – cu un procentaj de 84,4%, surclasând BMW Seria 1 şi aflându-se la o diferenţă de doar 0,02% de locul întâi.Comentarii
Inchide